Арнолд Шварценегер снима документален филм за живота си

0
В трейлъра към филма актьорът говори за предизвикателствата да бъдеш губернатор
В трейлъра към филма актьорът говори за предизвикателствата да бъдеш губернатор

Лентата ще бъде в три части

Арнолд Шварценегер ще снима документален филм в три части за живота си. Той ще бъде излъчен в началото на юни в стрийминг платформата "Нетфликс".

Документалният филм ще излезе след новия сериал на актьора FUBAR. Филмът ще носи името му и ще разкаже за детството на Шварценегер, както и за ранните му години в австрийската армия. Лентата ще проследи кариерата на Шварценегер в бодибилдинга и превръщането му в една от най-големите холивудски звезди, споделя 24 часа.

В трейлъра към филма той говори за предизвикателствата да бъдеш губернатор на Калифорния - щатът с една от най-големите икономики в света.

"Беше трудно за брака ми, както и за отношенията с децата ми. Причиних доста болка на семейството ми и ще трябва да живея с това до края на живота ми", разкрива Шварценегер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари