Шварценегер скочи на Тръмп: Това е безумие!

0
Холивудският актьор и бивш губернатор на щата Калифорния Алнолд Шварценегер подложи на критика указите на президента на САЩ
Холивудският актьор и бивш губернатор на щата Калифорния Алнолд Шварценегер подложи на критика указите на президента на САЩ

Холивудският актьор и бивш губернатор на щата Калифорния Алнолд Шварценегер подложи на критика указите на президента на САЩ Доналд Тръмп за ограничаване на имиграцията.

Това е безумие и ние изглеждаме глупаво, когато Белия дом, така слабо подготвен, приема подобни укази“, цитира вестник „Хил“ думите на актьора, съобщи БГНЕС.

Той посочи, че има много начини за постигане на същите цели. Според него главният проблем с тези укази е, че те са недоизработени и имат много недостатъци. Шварценегер счита, че по-правилният подход би бил, текстовете да се дадат първо на юристи, за да ги проучат. През последните дни Тръмп подписа редица укази за затягане на имиграционната политика. Според един от тях срокът за престой в САЩ на лица от страни с преобладаващо мюсюлманско население – Ирак, Иран, Йемен, Сирия, Либия, Сомалия и Судан се ограничава на 90 дни.

Шварценегер е привърженик на републиканската партия, но по време на предизборната кампания отказа да подкрепи Тръмп. Той подчерта, че поставя благополучието на страната си над партийните интереси. Така Шварценегер, по време на кампанията, симпатизираше на кандидата на демократите Хилари Клинтън, както и на съперника на Тръмп – губернатора на щата Охайо Джон Кейсик.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари