Арман Бабикян: Ревюто бе обявено от Брюксел, но номерът не мина

0
Затова и нещастният кошаревски прокурор се опитва да "облече" срамотиите на бившата власт
Затова и нещастният кошаревски прокурор се опитва да "облече" срамотиите на бившата власт

Опитът да се "облече" Борисов от Иван Гешев се оказа непосилна задача за модното дефиле в парламента.

Ревюто бе обявено от Брюксел, но номерът не мина. Снимките с голия премиер на България са най-ясната картина за състоянието на страната. Гол, въоръжен, спящ, с бутилка до леглото и чекмедже с единствените ценности които го вълнуват. Когато една банда е на власт, то тя винаги е готова да излезе на дюшеци в морето. Във Варна знаят какво значи това. И обикновено не ги е страх от народа, а от друга банда. Затова и повтаряха в захлас, че не народа, а засегнати олигарси ги свалили. Те наистина вярват в това. Те не вярват в демокрацията.

Затова и нещастният кошаревски прокурор се опитва да "облече" срамотиите на бившата власт. Той още чака завръщането на неговия клан и съвестно си върши работата. Те така я знаят - наша работа. Коза ностра. Още чака да го приютят в дом номер 5 на Бояна, защото там е по-близо до Главата на фамилията. И за там излязоха снимки и той се изнесе. Можеха и тези снимки да оспорят, а не го направиха. Не защото вярват в правосъдието, а защото му наредиха и Каскета клюмна.

Битката не е приключила и Ние идваме знаем това. Ако туморът не се изреже навреме - обхваща цялото тяло. Затова зовем за общи действия. България още е болна.

Арман Бабикян

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари