Аркада спря Радослав Росенов по пътя към Париж 2024

2
Русенският боксьор не  успя да довърши срещата си от осминафиналите от олимпийските квалификации по бокс в Италия
Русенският боксьор не успя да довърши срещата си от осминафиналите от олимпийските квалификации по бокс в Италия Снимка: Facebook / архив

Русенският боксьор не успя да довърши срещата си от осминафиналите от олимпийските квалификации по бокс в Италия

Русенския боксьор от БК „Русе“ Радослав Росенов не успя да довърши срещата си от осминафиналите от олимпийските квалификации по бокс на ринга в Бусто Арсицио (Италия). Шесткратният европейски шампион и трикратен носител на Купа "Странджа" беше спрян заради аркада по пътя към спечелване на квота за Париж 2024.

Националът проведе здрава битка с Алексей Сендрик (Сърбия). В категория до 63.5 килограма двамата направиха равностойни два рунда, след което аркадата над лявото око на Росенов, която му бе направена в предишния кръг, се отвори. Той имаше желание да довърши срещата, но докторът край ринга прецени, че това не е възможно. В резултат мачът беше присъден в полза на сърбина заради контузия.

В неделя предстоят още два двубоя с българско участие в Италия. Златислава Чуканова (50 кг) ще се изправи в 14:00 часа срещу Хана Насар (Йордания) за място на четвъртфиналите. Около 21:45 часа Рами Киуан (71 кг) ще боксира със Сиргак Абдиджапар (Киргизстан). Успех също ще го изпрати на четвъртфинал и ще го доближи на една победа от квота за Париж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари