Арестуваха за кражба син на убит сръбски генерал

0
Воислав Стойчич твърди, че "полицията е нагласила случая заради баща му" /Снимката е илюстративна/
Воислав Стойчич твърди, че "полицията е нагласила случая заради баща му" /Снимката е илюстративна/

Синът на убития сръбски генерал Радован Стойчич Баджа бе арестуван за кражба на бижута от вилата на директора на популярната телевизионна фолк "Гранд продукция" Саша Попович, съобщават сръбските медии.

Воислав Стойчич /38/ бе арестуван след няколкомесечно разследване. По време на кражбата Попович и съпругата му били в хърватския курорт Опатия, предава БТА.

След завръщането си установили, че сейфът с бижута на стойност около 100 000 евро липсва и незабавно се обадили в полицията. Установено е, че кражбата е професионално извършена, инспекторите не открили признаци на насилствено влизане в къщата, тоест не е имало влизане с взлом.

Има подозрения, че Воислав Стойчич е отговорен за ограбването на десетки обекти в елитни райони на Белград, като кварталите Бежаниска коса и Дедине.

Той е поставен под арест за 30 дни, като е взето предвид, че е бил осъждан и преди, на 18 месеца затвор за опит за ограбване на вила в Дедине през декември 2010 г.

Воислав твърди, че "полицията е нагласила случая заради баща му" и че доказателствата са подхвърлени.

Баща му, полицейският генерал Радован Стойчич Баджа бе убит в нощта на 11 април 1997 г. в белградския ресторант "Мамма миа". По това време той изпълняваше функциите на министър на вътрешните работи. Убийството не е разкрито.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари