Арестуваха турски шофьор, опитал да подкупи полицай с 5 евро

0
Турски водач е задържан за предлагане на подкуп на полицай
Турски водач е задържан за предлагане на подкуп на полицай Снимка: Dunavmost / Архив

Турски водач е задържан за предлагане на подкуп на полицай

На 12 ноември в 8:50 часа на магистрала “Марица“ при километър 109 на пътен възел за село Капитан Андреево, поради запълване на капацитета на паркинг за товарни автомобили и с цел избягване на струпването им, младши инспектор Станимир Стайков от Районното управление в Свиленград е стартирал пренасочване на колите към друг паркинг, съобщиха МВР - Хасково.

В този момент 43-годишен турски водач на камион с финландска регистрация е слязъл от камиона и е оставил пет евро на предната седалка на служебния автомобил с цел да не бъде отбит и да продължи движението си. Последвало е задържането му и тестване с технически средства за алкохол и дрога. Положителна се оказала пробата за наркотици, която отчела употреба на амфетамин. Мярката му на задържане е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Предишният случай в региона на Хасково на отказан от пътен полицай подкуп отново бе на магистрала "Марица" до Свиленград. На четвърти ноември т. г. служителят на реда Даниел Георгиев отказа 250 евро, предложени от турски шофьор на тир, за да неглижира употребата на алкохол от водача, който се оказа с 1,82 промила в издишания въздух.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари