Арестуваха тийнейджър за стрелбата в Ню Йорк

0
При стрелбата на метро станция загина 35-годишен мъж
При стрелбата на метро станция загина 35-годишен мъж

При стрелбата на метро станция загина 35-годишен мъж

16-годишно момче е било арестувано във връзка със смъртоносната стрелба на станция на метрото в Ню Йорк по време на час пик по-рано тази седмица, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Тийнейджърът е един от тримата заподозрени стрелци, издирвани за стрелбата на 13 февруари, която според властите е резултат от спор между две враждуващи банди, качили се на един влак на различни станции.

Първите изстрели са произведени, когато влакът е пристигнал на гарата в Бронкс малко преди 17:00 ч. и стрелбата е продължила на претъпкания перон, докато пътниците са бягали. По-късно властите откриват 19 гилзи, три от които са вътре въввагона на метрото, заяви по-рано тази седмица началникът на детективите в нюйоркската полиция Джоузеф Кени.

35-годишният мъж, идентифициран като Обед Белтран-Санчес, е починал, след като е бил прострелян в гърдите. Други петима души, на възраст от 14 до 71 години, бяха ранени.

Служители на полицията на Ню Йорк са арестували 16-годишния заподозрян около 11 ч. в Бронкс. Той е задържан в очакване на обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари