Арестуваха таксиметров шофьор, сгазил гълъб в Токио

0
Шофьорът бил разгневен от факта, че птиците били на пътното платно
Шофьорът бил разгневен от факта, че птиците били на пътното платно

Шофьорът бил разгневен от факта, че птиците били на пътното платно

Таксиметров шофьор бе арестуван в Токио за умишлено преминаване с автомобила през ято кацнали на пътя гълъби, един от които е бил убит, съобщи днес местната полиция. Шофьорът бил разгневен от факта, че птиците били на пътното платно, посочва АФП.

Ацуши Одзава (50 г.) "използвал колата си да уби обикновен гълъб, не дивеч", в японската столица миналия месец и бе арестуван в неделя за нарушаване на закона за защита на дивата природа, съобщи говорител на полицията в Токио, цитиран от БНР.

Одзава дал газ на зелен светофар и се врязал в птиците с 60 км/ч, съобщиха местните медии.

Пред разследващите шофьорът настоял, че пътят принадлежи на хората и гълъбите трябва да стоят настрани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    до 1
    Цивилизованият свят - държавата с едни от най-високите и зачестени случаи на: - преуморяване от работа - депресия - самоубийства - алкохолизъм и никотинова зависимост (понеже наркотиците се регулират много повече) - десоциализация на младите хора, които не правят нищо (NEET - Not in Education, Employment, or Training)
  • -1
    2
    Тровя ги!
    Тровя ги поголовно тия летящи плъхове. Почти съм освободил квартала от тях. Разнасят паразити, гъбички, бактерии и вируси. Няма патоген който да не пренасят. И серат. Аре да ме арестуват, че редовно си зареждам балкона с отровица ? На висок етаж съм. Балкона си е мой. Имам си котка, чистя и лайната, ама гълъбите не са мои! Който си ги иска, да им прави кафези.
  • 1
    1
    Дсеррррр4444
    Ето,това е в цивилизования свят!!!А,тук..Боже,за какво говорим!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари