Арестуваха служители от охраната на Елизабет II за търговия с наркотици

0
Заподозрените бяха задържани при внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия
Заподозрените бяха задържани при внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия Снимка: РА

Заподозрените бяха задържани при внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия

По подозрение в трафик на наркотици и пране на пари бяха арестувани няколко войници от Ирландската и Колдстримската гвардии, два от британските полкове, ангажирани със защитата и охраната кралица Елизабет II, съобщи The Independent, цитиран от БГНЕС.

Заподозрените, включително шестима ирландски гвардейци и един кадет, бяха арестувани на 24 май по време на внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия. Арестите са извършени малко преди парада в чест на платинения юбилей на кралица Елизабет II. Британското министерство на отбраната заяви, че никой от задържаните няма да участва в планираните дейности.

Източник от казармата Монс в Алдършот, където е базиран 1-ви батальон на ирландската гвардия, каза пред The Sun, че акцията е започнала внезапно. По думите му служителите на реда са избили вратата и нахлули в стаята. „Нямаше предупреждение. Казаха ни, че операцията се готви няколко месеца. И това се случи не само в казармата. Те претърсваха домовете на войниците извън базата. Всичко дойде като огромен изненада", разкри източникът.

По-рано беше съобщено, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са наели бившия бодигард Майкъл Джексън Алберто Алварес, който пръв съобщи за смъртта на певеца. Алварес е работил с най-големите световни знаменитости в миналото и знае всички трикове, за да ги защити.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари