Арестуваха мъж, пускал гризачи в "Макдоналдс"

0
Мишките били боядисани в цветовете на палестинското знаме
Мишките били боядисани в цветовете на палестинското знаме

Мишките били боядисани в цветовете на палестинското знаме

Тридесет и две годишен мъж беше арестуван във връзка с няколко случая на пускане на живи гризачи в ресторанти от веригата "Макдоналдс" в Бирмингам, предадоха Пи Ей мидия и ДПА.

Полицията съобщи, че иска да разпита втори мъж, на име Билал Хюсеин, на 30 г., във връзка с инцидентите, които изглежда са протести, свързани с конфликта в Газа.

Във видеоклип, публикуван в социалните медии в понеделник, се вижда как клиенти на ресторант "Макдоналдс" подскачат панически, докато мишки, боядисани в цветовете на палестинското знаме, бягат около тях.

Според съобщенията пропалестински активисти са призовали за протести срещу "Макдоналдс", след като ресторант в Израел е дарил храна на израелски войници и служители по сигурността.

Полицията заяви, че инцидентите се разглеждат като нарушения на обществения ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари