Арестуваха двама измамници на Централната гара в Русе

3
В задържаните е намерена значителна сума пари от последните осъществени ало измами
В задържаните е намерена значителна сума пари от последните осъществени ало измами

В задържаните е намерена значителна сума пари от последните осъществени ало измами

Ало измамници са задържани на Централната гара в Русе за извършване на пет телефонни измами във Варненска област.

В жена на 45 години и съучастника ѝ на 59-годишна възраст е намерена значителна сума пари от последните осъществени ало измами. Задържаните са конвоирани до Варна за допълнителни оперативни и следствени действия.

Работата по случаите продължава. Измамниците са задържани от служители на сектор „Престъпления против собствеността“ в отдел "Криминална полиция" при Областната дирекция на МВР във Варна, със съдействието на колегите им от сектор "Измами" при Главна дирекция "Национална полиция" и Областната дирекция на МВР в Русе, съобщи БНР.

Извършителите на телефонни измами продължават активно да звънят на стационарни телефони във Варна и селата в областта. Четири такива случая са регистрирани от началото на годината. От служителите на Областната дирекция на МВР във Варна са предотвратени 17 опита за този вид заблуди. Преките извършители на престъпления не са в страната, уточняват от пресцентъра на варненската полиция. ОДМВР - Варна, съвместно със сектор „Измами“ при ГДНП, продължават работата по документиране и доказване на цялостната престъпна дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    учуден
    Каква гара има в Русе с 5 пътници на влак?
  • 6
    6
    мм
    Пуснете ги на народа като не може да ги съдите да ги линчуваме от къде са от Ветово или Левски?Не се казват Евлоги и Кристина предполагам са Паунка и Марин или Георги!!!Ей че пръчка нагли мангали
  • 5
    5
    aha
    Отрежете им езиците!
  • -9
    4
    До 1
    Сега те ли най големите измамници ?
  • 7
    3
    докато
    има овце ще има и касапи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари