Арестуваха българин за фалшифициране на платежни карти в Ниш

1
На заподозрения е определена мярка за задържане до 48 часа
На заподозрения е определена мярка за задържане до 48 часа

На заподозрения е определена мярка за задържане до 48 часа

Полицията в Ниш арестува 25-годишен български гражданин по подозрение, че е фалшифицирал платежни карти, съобщи сръбската телевизия РТС, цитирана от БТА.

Полицията открила в българския гражданин С. С. записващо устройство, което, както се подозира, преди няколко дни е било поставено на банкомат на банка в Ниш, съобщи сръбското министерство на вътрешните работи.

При обиск на апартамент, в който пребивава заподозреният, е било намерено и друго оборудване, предназначено за свързване на компютри, карти с памет и банкомати. На заподозрения е определена мярка за задържане до 48 часа. Той ще бъде изправен пред основен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари