Арестуваха 27-годишен русенец, нападал, ограбвал и блудствал с жени

4
Мъжът се оказал закоравял рецидивист, извършил множество нападения
Мъжът се оказал закоравял рецидивист, извършил множество нападения

27-годишен мъж, заловен от полицията по сигнал за нападение и грабеж от жена, е уличен в извършването и на други тежки престъпления

 Престъпленията са разкрити в резултат на съвместните действия на криминалисти от Първо и Второ РУ.

В края на миналата седмица, от служители на Първо РУ бе установен 27-годишен мъж, след сигнал за нападение над жена на бул. "Цар Освободител". За случая бе сигнализирано на 21 май в 22:15 ч., чрез тел.112, в ОДМВР – Русе. Потърпевшата 56-годишна жена е заявила, че е нападната от неизвестен мъж, който по нейни думи искал да я насили и обяснила, че след като се е развикала намиращи се наблизо хора се втурнали да ѝ помагат и въпросният нападател избягал, но успял да ѝ отнеме портмоне от дамската чанта, в което имало ценни стари бижута.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия, от служители на сектор „Криминална полиция“ при Първо РУ, като извършител бе установен 27-годишен русенец.

В хода на изясняването на престъпната дейност на лицето е станало ясно още, че той е автор и на други тежки криминални деяния - друго нападение и блудствени действия над жена на бул. "Цар Освободител", заявено на 11 май тази година, както и два грабежа, регистрирани на територията на Второ РУ: съответно на 8 април около 22 часа пред вход на блок „Прага“, където 16-годишен е бил съборен, нанесени са му удари и му е взет телефона, а другият на 10 май, между 01:30 и 01:40 часа, до вход на бл. "Драва", където е нападната 20-годишна, като извършителят я хванал, запушил ѝ устата, блъснал я, тя паднала на земята, след което издърпал мобилния телефон от ръката ѝ и избягнал в неисвестна посока.

Работата по документирането на случаите, както и процесуално-следствените действия по производствата продължават под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До 1
    Аз пък си мисля, че е някой рашистки хибриден окупатор! Те така грабят, мародерстват и изнасилват безнаказано! Гнусни азиятски сатрапи!
  • 7
    1
    мюмюн
    тоя ако не е от черните братя от селеметя пък на
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари