"Арена Армеец" протече по време на Sofia Open

0
Днешният ден от турнира бе белязан от куриозен момент, след като зала "Арена Армеец" протече заради неспирния дъжд над София
Днешният ден от турнира бе белязан от куриозен момент, след като зала "Арена Армеец" протече заради неспирния дъжд над София

Днешният ден от турнира бе белязан от куриозен момент, след като зала "Арена Армеец" протече заради неспирния дъжд над София

Това се случи по време на мача между Чем Илкел и Макс Пърсел, когато се наложи между почивките, децата подаващи топките да посещават корта на мястото, където водата капеше, пише dir.bg.

Тенисистът с най-висок ранкинг на Sofia Open 2023 - Лоренцо Музети, си тръгва от турнира след само един мач.

Италианецът, който е №27 в световната ранглиста, загуби с 5:7, 2:6 от британеца Джак Дрейпър.

Така българският кошмар за Музети продължава, защото в последните си два турнира - тези във Виена и Париж, той бе елиминиран от Григор Димитров, а пък днес на родна земя също стегна багажа твърде рано.

Като №1 в схемата Музети бе и фаворит за трофея, който си има богата традиция на италиански притежатели в лицето на Яник Синер, но участието му не продължи дълго.

Всичко тръгна чудесно за Музети, който пробив още в първия гейм и водеше с 4:2, преди да допусне пробив от своята страна.

Дрейпър изравни резултата, а когато при 5:6 Музети сервираше за пращане на мача в тайбрек, дойде нов пробив за Дрейпър и спечелване на сета от британеца със 7:5.

А във втората част сякаш и желанието на разколебания Музети се изпари, като той набързо изостана с 0:3, после с 1:4, а в крайна сметка загуби сета с 2:6.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Така де
    Какво е туй наследство от ПО"ГЕРБ" ако няма ремонт на ремонта на ремонтите на ремонта извършен от под,под,под,под,под,под,под изпълнител. Или от под,под,под,възложител.Осрана работа,опикана,миризлива и лайняна като гербаджииските милиционерски души ненаяли се.От сантиметър,от там линеен метър,малко посипка малко сън дълбок и лоши очила и работата е готова.ГЕРБ-ДПС-СДС-ПП-ДБ-ДСБ-ВМРО-ИТН. ПАРТИИ ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ,СИГУРНОСТ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ИКОНОМИКА.ТЕЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ И ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ ВЪВ ЗАТВОРА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ И ВРЕДИТЕЛСТВО СРЕЩУ РЕПУБЛИКАТА.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И БСП-ДКМС.
  • 2
    1
    Шегаджии
    Демек протече заради дъжд неспирен не заради качеството на строителя
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари