Арабска принцеса е двойничка на Преслава

1

Топ певицата Преслава си има двойничка и то не коя да е.

Гласовитката, която сега се изявява в шоуто „Като две капки вода” си има огледален образ в лицето на арабска принцеса.

Приликите между двете са изумителни, въпреки че няма доказателства, да имат обща родствена връзка. Поне до този момент. Освен това двете красавици живеят на два различни континента, но пък имат много общо помежду си, съобщи TNS.bg

Любопитното в случая е, че принцесата и чалга звездата много си падат по модата, непокорни са, не обичат да се съобразяват с обществените порядки и насаденият морал.

За Преслава, чиято професия е поп фолк певица, това може да мине за нещо обичайно, приемливо и дори необходимо, но за арабската принцеса е екстравагантно, което обаче не се приема с отворени обятия в нейната страна.

Но пък светът мълчи и не коментира изцепките й, заради красотата, с която майката природа я е дарила. Защото арабското момиче със синя кръв е не коя да е, а съпругата на принц Ал Уалид бин Талал.

Родината й Саудитска Арабия е скована от шериата, но вероятно този строг закон се отнася за определени слоеве на населението, но не и за кралската фамилия.

Принцеса Амери, подобно на нашата Преслава, малко я интересува това какво е редно и какво не. В родината на арабската принцеса жените си покриват косите, но пък непослушницата не обича те да бъдат скрити.

Амери Ал Тавел е модерна жена, която смята, че хиджаб е само традиция, а завивките за главата всъщност ислямски начин на обличане. Заради това тя няма никакъв проблем да се появи в обществото само с шал на главата, който разкрива косата й.

Името на Преслава е омешано с кого ли не, по балкански манталитет. Атрактивната певица бе спрягана за любовница почти на всички по-известни мъже и милионерски наследници.

При последното раздаване на традиционните музикални награди Планета ТВ колежките й настръхнаха, защото тя стана за седми път певица на годината. Но хората я обичат и й прощават, дори само част от клюките за нея да са истина.

Така и никой не може да се сърди на принцеса Амери. Арабската красавица посреща делегации, посещава различни събития, позира за снимки с непознати.

Не вижда нищо лошо заедно да работят мъже и жени, и е против браковете с малолетни.

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари