Аптекарка отказа да даде вода на възрастна жена, на която й прилошало

2
Ставаме все по-бездушни
Ставаме все по-бездушни

Ставаме все по-бездушни

Поредното доказателство е случай от аптека, намираща се в столичен квартал, пише Glasnews.bg.

Доти Декова разказва за неприятното отношение на аптекари към нея. Възрастната жена е била в аптеката, намираща се улица "Борис Христов 4" в София, за да получи лекарствата си по електронна рецепта. Тя споделя, че ѝ е било лошо още преди да отиде до аптеката, но след като влезнала вътре ѝ станало по-зле и помолила служителите за малко вода, за да си изпие лекарството, което винаги носи със себе си. Тогава една от аптекарките ѝ казала: "Не мога да ви дам вода, нямаме чаши". Възрастната жена казала да ѝ сипят вода в някакъв съд, какъвто и да е, но служителката отново отказала с думите: "Няма къде". Оказало се обаче, че има вода, има и чаша - самата жена е видяла това с очите си.

"Видях наблизо до аптекарката бутилка с вода и чаша. Нямах въздух да говоря и да споря. Някакси платих, взех си лекарствата и си тръгнах. Влязох в един магазин, купих си малко шише вода и изпих лекарството си. Слава Богу след почивка ми стана по-добре и се прибрах. Това го споделям като факт, че даже хора, свързани с медицината, са станали толкова бездушни и не ги интересува дали може да умреш там пред тях!", допълва Доти Декова.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари