Апортират правото на строеж на новия плувен комплекс в Русе в капитала на „Общински пазари“

1
Това предлага в докладна записка до Общинския съвет кметът на Русе Пенчо Милков
Това предлага в докладна записка до Общинския съвет кметът на Русе Пенчо Милков

Това предлага в докладна записка до Общинския съвет кметът на Русе Пенчо Милков

Правото на строеж за изграждане на новия плувен комплекс в Русе да бъде внесено като непарична, апортна вноска в капитала на „Общински пазари“ ЕООД.

Това предлага в докладна записка до Общинския съвет кметът на Русе Пенчо Милков. Общата стойност на апортната вноска по пазарни цени към момента е 3 855 891 лв. Вноската ще бъде разпределена в 387 533 дяла, всеки с номинална стойност от 10 лв. „Общински пазари“ е 100 процента собственост на Община Русе.

Искането на местната администрация е заради това, че предвидения за изграждане и обособяване многофункционален плувен комплекс ще бъде единствения по рода си в град Русе, задоволяващ нуждите и потребностите както на жителите, така също и на гостите на града, чието срочно реализиране е от значение предвид одобрения от Общински съвет – Русе начин на финансиране на инвестиционното намерение, предопределящи го като обществено-значим въпрос, обуславящ извънредността на настоящото предложение.

Предложението ще бъде разгледано на предстоящата на 19 май сесия на Общинския съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2

    Ало семейство Кунчеви от "Общински пазари" по-полекичка с апортите
  • 16
    1
    запознат
    За това ли беше целият този цирк на Кмета - да може да апортират терена в Пазарите и след това да купят на безценица Общински пазара. То какво ли друго да очакваме от Пенчо Милков - само далаверки, но за съжаление за наша сметка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари