АПИ иска постоянен полицейски патрул на пътя Русе - Бяла

2
Агенцията апелира шофьорите да спазват правилата за движение и въведената временна организация
Агенцията апелира шофьорите да спазват правилата за движение и въведената временна организация Снимка: Мария Съботинова / Капитал

В момента се ремонтират близо 15 км от път I-5 Русе - Бяла, в участъка от разклона за село Пиргово до отбивката за Две могили.

Отсечката е на биндер, предстои полагането на последния асфалтов пласт и поради това е без пътна маркировка. По време на ремонтните дейности е въведена временна организация на движението, която е съгласувана от „Пътна полиция“, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Поставени са необходимите пътни знаци и скоростта на движение е ограничена до 50 км/ч, която не се спазва от голяма част от шофьорите. В тази връзка Агенция „Пътна инфраструктура“ отправи искане до „Пътна полиция“ до приключването на строителните дейности, които се предвиждат да бъдат до 30 септември, в района на отсечката да има постоянно полицейски патрул, който да следи за стриктното спазване на правилата за движение.

Агенция „Пътна инфрластруктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и въведената временна организация по време на извършващите се и в момента ремонтни дейности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари