Апашите не успяха да вземат нито лев от взривения банкомат

0

Апаши взривиха банкомат в Русе, но не успяха да вземат нито лев от машината, защото бяха изненадани от бързото идване на охранителите от СОТ.

По данни на полицията банкоматът е бил взривен тази нощ. Машината е била монтирана в магазин. Заради експлозията и банкоматът, и магазинът са почти напълно унищожени.

По първоначална информация крадците не са успели да вземат пари, тъй като веднага е пристигнал екип на СОТ. Въпреки това извършителите все още остават неизвестни, защото побегнали. Сега предстои да се уточни и видът и количеството на използваното взривно вещество.

Взривът е станал около 03.15 часа на ул. "Рига" в кв. "Здравец Изток". Хората от съседните блокове казват, че са се събудили от силен гръм. Първоначално някои помислили, че е експлодирала газова уредба на автомобил, а други, че има проблем с трансформатор. Очевидци от терасите са видели пушек от банкомата и месарския магазин, където е било устройството. Те веднага са се обадили на тел.112, но междувременно е дошъл и екип на СОТ

Районът веднага е отцепен от полиция. Сутринта пристигна и екип сапьори от ДОТИ, Варна. Предстои банката да направи ревизия, в случая това е ДСК, за да види дали има липси. Важна подробност е, че банкоматът е бил зареден, защото в това време на месеца се превеждат парите на пенсионерите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари