Анжела от "Трейнспотинг": Искам да си купя село!

0

В него ще правя фестивали като Кустурица, казва нашенката

"Мечтая, като забогатея, да си купя едно село като Кустурица и там да правя фестивали и уъркшопове.

Това споделя новата звезда на световното кино - българката Анжела Недялкова, която стана хит преди дни с участието си в хитовата продукция "Трейнспотинг 2“, която се състоя в Единбург, предаде България днес.

Синята рокля си пасва с очите на Анжела

25-годишната Анжела обича да пътува с колело, не използва градски транспорт и цял живот си мечтае да забогатее, казват приятелите й. Когато се появила за първи път на червения килим, красавицата не се смутила, напротив, не й пукало.

"Като застанах пред толкова много хора на фестивала в Кан с филма "Аве", нямах и пет лева в джоба, ама се се държах сякаш бях милионерка", смее се с днешна дата Анжела, която обожава да прави кукли и е завършила приложното училище.

Недялкова обича да се снима предизвикателно

През свободното си време изработва декори за електронни партита. "Какво като не съм завършила актьорско майсторство? Пак мога да съм неотразима", обяснява БГ красавицата, която слага в джоба стотици красавици от Холивуд.

Преди ден Недялкова блесна с рокля на български дизайнер и "обикновена" коса, както нарича прическата си.

Актрисата обича екстремните преживявания

В "Трейнспотинг 2“ тя играе в лентата рамо до рамо с Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Джони Лий Милър и Юън Бремнър. 25-годишната Анжела е известна на публиката с ролята си на Дара в сериала на bTV "Връзки", както и с участието си във филмите "Източни пиеси" на Камен Калев, "Аве" на Константин Божанов, "Пътят към Коста дел Маресме" на Иван Ничев и "Досието Петров".

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари