Антон Кутев: Войните няма да приключат със смяната на Путин

1
Агресията на Русия и Путин е недопустима, а какво става с другите поне пет войни, които се водят в света – Йемен, Сомалия, Сирия, Палестина?
Агресията на Русия и Путин е недопустима, а какво става с другите поне пет войни, които се водят в света – Йемен, Сомалия, Сирия, Палестина? Снимка: БГНЕС

Смяната на Стефан Янев нямам представа защо се случи, това трябва да го обясни премиерът

Това заяви в студиото на "Лице в лице" по bTV бившият говорител на служебното правителство Антон Кутев. Според него мотивът, че бившия министър на отбраната е назовал конфликта в Украйна с думата операция вместо с война не може да бъде истински мотив за оставката му и предположи, че има по-дълбока причина.

Влиянието на русофилските кръгове сигурно ще намалее, защото агресията на Русия в Украйна не е приемлива. Друг е въпросът, че русофилията тръгва от нашата история. Руско-турската война също е представлявала агресия, но войната е неприемлива в днешния свят, обясни Кутев.

"В днешно време всеки човешки живот е ценен. Агресията на Русия и Путин е недопустима, а какво става с другите поне пет войни, които се водят в света – Йемен, Сомалия, Сирия, Палестина?'', попита той.

"За мен дали причината са руските олигарси, САЩ или петролът няма значение. Деца и невинни граждани умират заради политически и икономически интереси, което е абсурдно. Трябва смяна на елитите, защото светът няма да се оправи, нито ще спрат войните със смяната на Путин. Обществата трябва да постигнат друго ниво на политики и да се поправят неравенствата в глобален мащаб", завърши Кутев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Важно!
    Защо сте цитирали думите му чрез изопачена подредба, че да подвеждате изказването му в съвсем невярна посока, вие журналистите???? Той не влагаше смисълът, който сте подредили тук. И въпросите на водещата бяха такива, че се вижаше, че тя иска той да казва това, което тя иска да чуе. Ха!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари