Антон Кутев: Стоте лева великденска добавка са подигравка с пенсионерите

1
По думите му пенсионната система е пред колапс
По думите му пенсионната система е пред колапс Видео: NOVA

По думите му пенсионната система е пред колапс

Това, което се случи сега, е подигравка с пенсионерите, подхвърлихме им едни пари предизборно. Само на най-бедните се дава, но и да живееш с 500 лева на месец е трагедия. Това каза в ефира на "Денят на живо" по NOVA бившият говорител на служебния кабинет на Гълъб Донев Антон Кутев.

По думите му пенсионната система е пред колапс. "50-те милиона за надбавки идват от инфлацията, която дава възможност за по-големи приходи в бюджета. Именно поскъпването на храните и инфлацията дава средствата, но само малка част са отделени за пенсионерите", коментира той.

Относно предсрочния вот Кутев смята, че нито Гвоздейков, нито Главчев могат да бъдат гаранти за честни избори, но все пак могат да се справят. "Служебният кабинет има политическа зависимост, а за това виновни са Борисов, Пеевски и Петков - заради промените в Конституцията. ГЕРБ, ПП и ДПС се "издъниха" в управлението. Служебните правителства на президента бяха с много добър рейтинг и те се уплашиха от това", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари