Васил Терзиев: Призовавам протестиращите за спокойствие

1
Изключително разочарование, че протестираме по такъв начин и си рушим града, коментира столичният кмет
Изключително разочарование, че протестираме по такъв начин и си рушим града, коментира столичният кмет Видео: bTV

Изключително разочарование, че протестираме по такъв начин и си рушим града, коментира столичният кмет

Призовавам протестиращите за спокойствие. Кофите за боклук, инфраструктурата и бусовете не са виновни за състоянието на българския футбол. Това каза кметът на София Васил Терзиев, предаде bTV.

Надявам се протестиращите да проявят нужната цивилизованост“, допълни още Терзиев.

Той допълни, че СДВР прави всичко по силите си, за да държи ситуацията под контрол.

Ситуацията в по-спокойна. Полицията успя да разпръсне протестиращите на малки групи. Изключително разочарование, че протестираме по такъв начин и си рушим града. Четирима полицаи са ранени. 10 пострадали са феновете. Сега тепърва ще се направи оглед – изпочупени кофи, опожарен бус, кофи, разбита настилка“, каза Терзиев на брифинг пред медиите.

Той призова БФС да поемат отговорност. „Каквито и да са проблемите във футбола ги разбираме. Не сме доволни като фенове, но полицаите не заслужават да бъдат мятани камъни по тях, да ми се опожаряват автомобилите. Това всичкото го плащаме ние“, добави кметът на София.

Терзиев подчерта, че още сутринта движението ще бъде пуснато.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    фена на Путин
    С кое призоваваш бе, педераст ? С разширената си халка ? Скривай се най-добре. Нито един сериозен мъж, нормално ориентиран сексуално, никога няма да тръгне да се съобразява с педераст. Ето за това педерастите нямат никакво място в челните управляващи позиции на държавата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари