Антъни Джошуа: Ще нокаутирам Пулев в 11-ия рунд

0
Британецът очаква Кобрата да се боксира много умно
Британецът очаква Кобрата да се боксира много умно

Британецът очаква Кобрата да се боксира много умно

Антъни Джошуа се закани да нокаутира Кубрат Пулев в 11-ия рунд на мача за световната титла по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF). Срещата е на 20 юни на стадиона на футболния "Тотнъм" в Лондон.

Шампионът разкри в интервю за компания за онлайн залози, че вероятно ще приложи различна тактика от тази, с която си върна поясите в реванша с Анди Руис.

Джошуа вярва, че Кобрата ще се боксира умно, тъй като вече веднъж е пропуснал шанса си да стане световен шампион.

"Той е в играта от известно време. Изкачи се до най-високото ниво, но беше победен (от Владимир Кличко). Той показа, че умее да се движи по ринга, но загуби. Веднъж вече имаше своя шанс, а сега се връща за втори, като най-вероятно ще се опита да изиграе ходовете си правилно. Очаквам по-изчистен и умен Пулев. Знам, че той може да удря, защото има няколко нокаута във визитката си".

"Стиловете ни си приличат", каза още шампионът. "Със сигурност ще имаме сериозен мач. Ще видите много умения и най-вероятно ще се стигне до нокаут, защото имате двама боксьори, които умеят да удрят“.

Антъни Джошуа има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба. Активът на Кобрата на професионалния ринг е 28 победи, 14 от които с нокаут, и 1 загуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари