Анна Заркова: Властолюбци и натолюбци ни натрапват щуротии и класическа неистина

1
Ако не харесваме ахмаците, лакомниците и ментърджиите в кабинета „Петков-Василев“, това означавало, видите ли, че харесваме щураците, корумпетата и тартюфите в кабинета „Борисов“
Ако не харесваме ахмаците, лакомниците и ментърджиите в кабинета „Петков-Василев“, това означавало, видите ли, че харесваме щураците, корумпетата и тартюфите в кабинета „Борисов“ Снимка: БГНЕС

Тъй било, значи. Ако ние с вас, да кажем, не харесваме ахмаците, лакомниците и ментърджиите в кабинета „Петков-Василев“, това означавало, видите ли, че харесваме щураците, корумпетата и тартюфите в кабинета „Борисов“.

Я, стига! Това съждение, което ни натрапват от сутринта разни властолюбци и нотабили, е класическа неистина и щуротия. Поне по 3 причини.

1) Бездарниците, нанаялите се и лъжците са си очевидно такива, все едно в кое правителство са се намърдали, позовавайки се на вота на наша милост. Впрочем, същото важи и за свестните, които се считат за луди.

2) Ние като избиратели, макар и унизени и наказани заради лековерието и глупостта си, изобщо не сме длъжни да се кланяме пред щуротиите и измамите на преялите с власт наши избраници - нито на роднините им, нито на персонала им.

3) Виж точка 2. Тя важи за всичките нахлебници на върха на държавата – и за бившите, и за бъдещите, и за настоящите.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Ушев
    Дъщерята на милиционерския генерал от ДС Леонид Кацамунски пак ни учи на морал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари