Англичанин преби инвалид в Слънчев бряг

1
27-годишният турист бил пиян и дрогиран
27-годишният турист бил пиян и дрогиран Видео: Флагман

Английски турист, на 27 години, пиян и дрогиран, преби инвалид в коридора на четиризвезден хотел в Слънчев бряг. 

Инцидентът е от снощи, предава  Флагман. Видео показва агресията, с която гостът на слънчева България се нахвърля върху безпомощния човек с бастуна.

Побоят обаче не е достатъчен, защото след кървавите удари, насилникът вдига на крак и полицията в РУП - Слънчев бряг, сътворявайки втора част от екшън, в който можеше и да загине.

Агресорът е арестуван и е задържан в РУП - Слънчев бряг, а пострадалата невинна жертва е настанена в бургаска болница.

Около половин час след полунощ срещу четвъртък Дани Джеймс Кнот (роден 1991 година във Великобритания) се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди това е вдигнал невъобразим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на охраната. Наложило се да бъде извикана майка му, която се вижда във видеото, за да го убеди да се прибере в стаята си.

Във видеото се вижда как тя го държи под ръка в коридора, където внезапно с бастунче в ръка, се появява беззащитният инвалид. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредица от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода. На финала осверепелият младеж изоставя човека на пода и се заключва в стаята си.

Повикана е полиция, но пияният и дрогиран отказва да отключи. Наложило се да бъде разбита вратата. През това време побойникът излязъл на терасата на 5-и етаж и без да разсъждава, че се намира на височина около 20 метра, започнал да се спуска по водещата колона, прескачайки терасите етаж по етаж надолу. Успял да слезе до двора на хотела невредим – по чудо. Там е задържан от охраната и униформените. При задържането му също е продължил да проявява агресия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари