Ангелкова вижда "стабилност" навсякъде у нас

0
Вероятно министърът на туризма гледа с невидими "розови" очила
Вероятно министърът на туризма гледа с невидими "розови" очила

Стабилност, високи  финансови рейтинги, ниска  безработица и чудесни условия за инвестиции царят в страната ни.

Такава е ситуацията в България според Николина Ангелкова. Тя описа тази "прекрасна" картина пред журналисти във Велинград. Вероятно министърът на туризма е с невидими за нас "розови" очила...

"Правителството е стабилно, имаме един от най високите финансови рейтинги за стабилност, безработицата е ниска, създават се изключително добри условия за инвестиции в страната", обобщи Николина Ангелкова.

Тя обясни, че един от най-големите приоритети на изпълнителната власт е свързан с намаляване на административната тежест, както и създаването на електронно правителство, предава Агенция Фокус.

"Специално в областта на туризма с последните промени в Закона за туризма облекчихме процедурите по издаването на електронни документи, а до края на годината ще заработи и он лайн категоризацията. Опитваме се максимално да облекчаваме гражданите и бизнеса, което от своя страна ще доведе до засилване на интереса към инвестиции и до подобряване на икономическата стабилност и благосъстоянието", коментира Ангелкова

На въпрос за новите имена в правителството, та каза, че премиерът вече е съобщил, че в понеделник се очакват срещи с коалиционните партньори, за да се определи кои да бъдат новите министри "Работих прекрасно и с тримата ми колеги, които подадоха оставки и искам да им благодаря, защото туристическият сектор зависи от усилията на много хора", допълни Ангелкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари