Ангелкова: Случаят с шведа, е брутален инцидент

0
Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова
Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова Видео: БГНЕС

Случаят с шведския турист, изритал в главата камериерка на Слънчев бряг е изключително неприятен и брутален инцидент, който изобщо не трябва да се допуска да се случва по Черноморието ни.

Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред журналисти, предаде репортер на БГНЕС.

„Има искане за постоянна мярка задържане под стража от главния прокурор. Надявам се, че ще има възмездие за тази жена, защото това е изключително брутален случай. Всеки е длъжен да спазва законите на страната, в която се намира. В този случай този швед е длъжен да спазва българските закони”, категорична бе Ангелкова.

Тя се обърна към абсолютно всички служители на хотели и тези, които пребивават по Черноморието ни – да използват телефона на Министерство на туризма за сигнали и нередности, независимо дали има нещо нередно или нещо им прави по-странно впечатление.

„Ще стартираме и специална кампания за популяризирането на този телефон, за да може да го знае всеки един, защото имаме 24 часа на разположение служители, които реагират. След това препращаме веднага сигналите към компетентните органи, когато става дума за такива, за да може да подпомогнем усилията на МВР, прокуратурата в борбата с престъпността, така и да знаят хората, че могат веднага да сигнализират за нещо”, каза още министърът на туризма.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари