Ангел Найденов: Абсолютно нереалистично е украинската техника да стигне до България

1
Затова смятам, че решението на НС е нещо като нищо, заяви бившият министър на отбраната
Затова смятам, че решението на НС е нещо като нищо, заяви бившият министър на отбраната Снимка: Булфото

"Формално погледнато, има къде у нас да се ремонтира украинска техника, защото заводите ни са ориентирани към ремонт на съветски образци. Не разбирам обаче как ще се осъществи самата логистика на украинската техника към България."

Това коментира в сутрешния блок на bTV бившият министър на отбраната Ангел Найденов.

"За пример - 25 млн. тона зърно са блокирани в Украйна, защото няма как да бъде изнесено от страната. Как сега да си представим, че украинската бронирана техника ще стигне до България? Това е абсолютно нереалистично. Затова смятам, че решението на Народното събрание (за военно-техническа помощ, б.р.) е нещо като нищо. По същия начин изглежда решението Варна да се превърне в своеобразен хъб за износ на зърно от Украйна... Същият въпрос – как това зърно ще стигне до Варна?'', озадачен е Найденов.

Относно думите на президента Радев, че даването на военно-техническа помощ на Украйна може да ни въвлече във война, бившият военен министър сподели, че не вижда основание за подобно изказване и отбеляза, че не знае защо държавният глава го е казал.

По думите му е напълно възможно Молдова да бъде следващата цел на Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ти
    Недей да приказваш много,ами се запиши в партията на Мая,че парите взеха да свършват , па и БСП то е на никъде и не зная какво ще папкате с жена си !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари