Ангел Кунчев: Тази година морската вода е с най-добрите показатели от последните 6 години

1
За риск за влизане и къпане в морето въобще не може да става въпрос, добави експертът
За риск за влизане и къпане в морето въобще не може да става въпрос, добави експертът Снимка: bTV

За риск за влизане и къпане в морето въобще не може да става въпрос, добави експертът

Продължавам да се учудвам какво недоверие трябва да има човек към институциите, за да продължават да вървят тези приказки за качеството на водата. Тази година морската вода е с най-добрите показатели от последните 5-6 години. Това заяви главният държавен инспектор д-р Ангел Кунчев, предава bTV.

Той допълни, че за риск за влизане и къпане в морето въобще не може да става въпрос, а водата е чудесна.

„Последните данни показват, че няма никакви отклонения в микробиологичните показатели. Няма никакви замърсявания - нито химични, нито радилогични“, добави д-р Ангел Кунчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    кунчев
    трай си, без навлеци ни е много по-спокойно тука, няма слърдяща гмеж, места за паркиране бол, на плаж се ходи спокойно! много ми е интересно, що като не се интересувате от нашето море дращите тука?!? ще ви река, щото и нашето не може да си позволите, ама това е друга тема, за това към управляващите!
  • 2
    10
    робин худ
    До 5 ти от месните туземци ли си хаха пък и тоя плъх щом испълзя от дупката си работите са много зле нали кунчев дърта курветино
  • 4
    9
    Кунчееев, дърти циганино!
    Нашите и примесени с украинските фекални и тем подобни отпадъци, няма начин тази година морската вода да не е с най-добрите показатели от последните 6 години.
  • 5
    8
    mozak71
    Щом тоя препоръчва къпането, значи със сигурност нещо не е наред и се кани да ни погне с иглите и отровите отново!
  • 6
    7
    +?+"=–/$/–="–$€.-0+()*^^$$%)(_)
    Че какво доверие в „институциите“ ви, бе мухльо?!! Забрави ли кой педераст, работещ за фондацията на Рокфелер, ни убеждаваше, че ако не си стоим вкъщи, не носим маски на открито и закрито и не се „ваксинираме“ с експерименталните им мъзгочи ще умрем, видиш ли?!! То не бяха „чували с трупове“, то не бяха „зелени сертификати“! ТРИ ГОДИНИ, майка ти проста да еба в устата, ТРИ ГОДИНИ от живота ни ЛЪЖИ и ПРИНУДИ!!! Още днес да пукнеш в адски мъки, изрод долен! ********** https://www.nbox.bg/2021/11/ангел-кунчев-работи-за-проекта-cords-на-ф/
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари