Ангел Джамбазки: Протестиращите никога няма да бъдат доволни

0
Да подадем оставка би било непочтено към избирателите ни
Да подадем оставка би било непочтено към избирателите ни Снимка: Канал 3

Надявам се коалицията да излезе по-стабилна след рокадите в правителството. Нуждата от промяна беше неотложна с оглед гнева от протеста.

Надявам се тези промени да са последните в този мандат. Това е доброто за довършването на този мандат, каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Протестиращите никога няма да бъдат доволни, тъй като исканията им не са ясни. В протеста върви борба кой да го оглави и да го овладее. Можете да видите напъните за овладяването на протеста на "Да, България", на президента, на нищожни отломки от старото БСП – Мая Манолова, Румен Петков, Александър Томов", заяви той.

"Сегашният протест е по-скоро усмихнат и добронамерен. Октомври и ноември протестите ще бъдат социални - на хора, които никога не са виждали пъдпъдъчи яйца. Ще има социални сътресения в цяла Европа. Това за управляващата коалиция ще бъде минус, но да подадем оставка би било непочтено към избирателите ни. Тази горчива чаша ще бъде изпита докрай от нас. Не можеш да бъдеш в управлението само в хубавите моменти. Не можеш да очакваш, когато си бил част от управлението, че то ще бъде цветя и рози. Да напуснем правителството в такъв момент би било непочтено, не е в стила на ВМРО", подчерта Джамбазки.

По думите му президентът Румен Радев се опитва се д оглави протеста. "Според мен той се вижда като министър-председател", посочи Ангел Джамбазки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари