Ангел Джамбазки: Българският бизнес губи поне 100 милиона евро годишно заради "Шенген"

1
Според евродепутата държавата не прави необходимото, за да ускори влизането на България в Европейската зона без граничен контрол
Според евродепутата държавата не прави необходимото, за да ускори влизането на България в Европейската зона без граничен контрол Видео: Кис 13

Това, че членството на България в "Шенген" постоянно се отлага е заради огромните приходи на партньорите ни в Западна Европа, заяви​ евродепутатът

Поне 100 милиона евро на година са преките загуби за българските предприемачи заради неприемането на страната в "Шенген".

Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки, предаде телевизия КИС 13.

Той бе на обиколка в област Русе.

Според него държавата не прави необходимото, за да ускори влизането на България в Европейската зона без граничен контрол.

Това, че членството на България в "Шенген" постоянно се отлага е заради огромните приходи на партньорите ни в Западна Европа, заяви Ангел Джамбазки. Според него са неприемливи и изискванията към България за промени в законодателството, за да станем част от Шенгенското пространство.

По отношение на предложението за въвеждане на т.нар. "Малък Шенген" между България и Румъния, евродепутатът смята, че този вариант е неприложим.

Според Ангел Джамбазки, правителството не прави необходимото за приемането на България в "Шенген", каквито мерки вече е предприела северната ни съседка Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари