Анестезиолог заспа по време на операция

0
Във Великобритания лекар заспа по време на хирургическа операция
Във Великобритания лекар заспа по време на хирургическа операция

Във Великобритания лекар заспа по време на хирургическа операция

61-годишният анестезиолог Томас Хърбст заспа малко след като постави упойката. Сънят беше толкова дълбок, че един от лекарите трябваше да положи усилия да го събуди, съобщи „Дейли телеграф“, предаде БГНЕС. Събуждайки се, Хербст изпива чаша кафе, но „накуцваше“ с думите си, уверявайки колегите си, че е готов да продължи да работи. След операцията, според очевидци, той много трудно попълвал отчета и не забелязал, че панталонът му е паднал.

В медицинския съд Хърбст каза, че се е почувствал уморен този ден, защото е прекарал вечерта в попълване на данъчната си декларация. Първоначално той отрече обвиненията, но по-късно призна, че наистина си е затварял очите по време на операцията. В същото време, според него, той не спи, а сънува и „хърка малко“.

Хърбст вече е заспивал на работа през 2020 г. По това време лекарят не можа да бъде събуден, така че друг анестезиолог завърши операцията. Медицинският съд установи, че Хербст е извършил сериозно професионално нарушение и го отстрани за шест месеца

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари