Анелия Николова е новият директор на РИОСВ - Русе

4
Тя е служител в екоинспекцията от 2006 година
Тя е служител в екоинспекцията от 2006 година Снимка: Личен архив

Тя е служител в екоинспекцията от 2006 година

Анелия Малчева - Николова е новият директор на РИОСВ - Русе считано от 14 март 2024 г.. Тя е назначена със заповед на министъра на околната среда и водите Юлиян Попов и ще изпълнява длъжността до провеждане на конкурс, съобщиха от екоинспекцията.

Анелия Малчева - Николова е родена в Русе. Завършва средното си образование в Математическа гимназия „Баба Тонка” в града. Дипломира се в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, специалност „Биология”. По-късно придобива две специалности - „Социални дейности” и „Публична администрация” във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”.

Николова работи в екоинспекцията от 2006 г., като извървява всички нива на служебната йерархия. До момента на назначението като и. д. директор ръководи Дирекция „Превантивна дейност”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    33
    Dancow
    не и завиждам ,като знам колко работа я чака само във ВиК сектора, В Русе,,ВиК Разград е супер трагедия и др.
  • 4
    32
    въпрос
    Да работиш близо 20 години в тази некадърна и нефелна за въздуха на русенци еко инспекция и най- накрая да й станеш ръководител?! Ужастттт!!!!
  • 5
    31
    Вярно
    От вътрешен човек знам, че предишния директор я е сбарал с тежки деяния- за прокуратура, ама я пожалил и ЕТО НА!
  • 5
    30
    Ужас!
    Тази е най- наглата рушветчийка откакто има риосв
  • 3
    29
    До 28 - Анелия Николова
    До 28 - Анелия Николова: "сложете поне едно красиво младо момиче" - сънародници, съвсем спихнахте интелекта до непознати дънни нива. Щом ще сваляте толкова нивото, тогава предложете всяка такава институция да се управлява я от ученици, я от продавачи, я от шофьори, защото със същия подбор "по симпатии" е възможно за всеки. Но пък никой не коментира високовпечатляващата визуалност на Свинян ПеефСАЩски...?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари