Андрей Райчев: Това правителство е брак по сметка с отвращение

1
Някой да е казал, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов им е простено, попита социологът
Някой да е казал, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов им е простено, попита социологът Снимка: БНТ

Някой да е казал, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов им е простено, попита социологът

"Това правителство е брак по сметки с отвращение. Няма никакво съмнение – то беше декларирано така. Някой да е казал, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов им е простено? Това е принудено геополитическо правителство. Въпросът е кога ще свърши войната в Украйна и как", коментира социологът по БНТ.

Преди година и половина се изказаха две мнения – „Украйна ще победи Русия“ и „военно решение няма“. Минаха две години – видимо, с просто око, Радев е прав. Това е голямото събитие, което тече. Ако кажа вместо чернокож – негър и вместо ром – мангал – аз съм расист. Защо за руснаците могат да се наричат орки и това да няма последици?“, попита още Райчев.

Той каза, че донякъде е фен на това правителство, защото то решава един много сложен въпрос - как да се мине между силата на нелоялността към НАТО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари