Андрей Райчев: Борисов играе приспивно за края на мача

0
"Не ми се вярва Борисов да стане четвърти път премиер", заяви Райчев
"Не ми се вярва Борисов да стане четвърти път премиер", заяви Райчев Снимка: БГНЕС

Всеки резултат на изборите ще е изненадващ

Това каза социологът Андрей Райчев в предаването "Офанзива" по НоваНюз,  пише Novini.bg

"Много неприятна изненада ще е, ако избирателите са под 2 млн. Тогава ще има случаен резултат от изборите. От това печелят партиите с твърди ядра. Ако е така, малките губят, големите печелят", заяви Райчев.

"Борисов играе приспивно, за края на мача играе", посочи той.

"Мисля, че БСП няма да се добере до резултатите от предишните два избора - да загуби с малко. Този път ще загуби с повече. Нинова направи партията от сложна проста. Направи я от демократична партия лидерска. Въпросът е дали партията ще стане голяма. Ако питате мен, няма да стане, коментира политическият анализатор".

"ДПС са в много благоприятна позиция. В момента те са на един фронт с Турция. Ердоган най-после призна Доган. По този начин ДПС са в подем", отбеляза Андрей Райчев.

"Слави Трифонов няма голям избор да говори или да не говори. Той не трябва да говори. Той е енигма като царя. Не бива бъбрив цар. Ако при Трифонов се заговори, това няма да е в негова полза и той добре го осъзнава", каза социологът.

"Не ми се вярва Борисов да стане четвърти път премиер", заяви той.

"Борисов трябва да е луд да вземе властта в тази ѝ форма и да направи самостоятелно правителство, ако спечели изборите. Може би още при вземането на първия мандат ще предложи нещо нетрадиционно – вероятно експертно правителство, Логиката е да се направи експертно и временно правителство, за около година, за да няма служебно правителство преди президентските избори, което е кошмарът на кабинета", каза още Райчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари