Андрей Новаков: Ако до Коледа не ни приемат в Шенген, трябва да премахнем границата с Румъния

1
Очевидно е че се търсят какви ли не причини, за да не бъдем приети в Шенген, каза евродепутатът
Очевидно е че се търсят какви ли не причини, за да не бъдем приети в Шенген, каза евродепутатът Видео: Euronews Bulgaria

Очевидно е че се търсят какви ли не причини, за да не бъдем приети в Шенген, каза евродепутатът

„Очевидно е че се търсят какви ли не причини, за да не бъдем приети в Шенген, без значение каква е обективната истина, а тя е, че от 12 години сме готови да влезем в Шенген. Продължаваме да си пазим границите по-добре. Ако до Коледа не ни приемат, границата между България и Румъния трябва да бъде премахната с двустранно споразумение.“

Това коментира в ефира на Euronews Bulgaria евродепутатът от ГЕРБ-ЕНП Андрей Новаков.

„Колко време трябва да чакаме и да гледаме подигравки? Отказвам да приемам такова отношение спрямо България. През 6 месеца слушаме глупости“, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари