Андрей Чорбанов: Благодаря ти, Слави, че ни изведе накрая от тази коалиция

2
Нямаш идея какво смятам за начина, по който представяш и управляваш държавата​, споделя депутата от ИТН
Нямаш идея какво смятам за начина, по който представяш и управляваш държавата​, споделя депутата от ИТН

Нямаш идея какво смятам за начина, по който представяш и управляваш държавата​, споделя депутата от ИТН в своя Facebook профил

"Благодаря ти, Слави, че ни изведе накрая от тази коалиция. Знаеш колко усилия положихме, за да има работещо правителство в тази криза с толкова измерения - пандемична, енергийна, военна." Това написа във Facebook депутатът от "Има такъв народ" проф. Андрей Чорбанов, след като вчера лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви, че изтегля министрите си и напуска коалицията.

Според проф. Чорбанов са направени "много компромиси, за да може да има кой да взима решения по важните въпроси, останали като дупки след онова управление, за което дори не искам да си спомням".

"Много хора ни напуснаха или се отказаха от нас заради тази коалиция. Не можахме да обясним на всички симпатизанти, че само така може да има правителство, което да взима решения. Другото беше по-лошо. Платихме голяма цена и знаехме защо го правим. Сега вече поне ще дишаме по-спокойно и ще защитаваме написаното и обещано в нашите програми без да се налага да се съобразяваме. Докогато можем", пише депутатът.

Андрей Чорбанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Читател
    Не знам по какво е професор този ,но е ненадминат хитрец,който баламосва чалгаджията,за да се докопа и до депутатската тлъста заплата.ИТН,тази сбирщина,никога няма да бъде стойностна партия,която да работи за доброто на народа ни.
  • 5
    1
    Сган
    В следващия парламент ВЪН.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари