Андре Агаси помага на Гришо с тренировките

0
Възстановяването на Григор Димитров от контузията в глезена върви по план и българинът вече тренира на корта за предстоящите битки
Възстановяването на Григор Димитров от контузията в глезена върви по план и българинът вече тренира на корта за предстоящите битки

Възстановяването на Григор Димитров от контузията в глезена върви по план и българинът вече тренира на корта за предстоящите битки.

Когато целта е върхът в ранглистата, той черпи идеи, съвети и вдъхновение от човек, който дълго време е носил титлата "Номер 1 в света".

Притежателят на 8 титли от Големия шлем и бивш водач в престижната класация - Андре Агаси, се включи в заниманието на Гришо. Двамата направиха тренировка в Италия, която бе документирана от фенове и разпространена в социалните мрежи, информира bTV.

Това не е първият път, в който роденият в Хасково тенисист си сътрудничи с легендата на този спорт. Двамата проведоха няколко занимания през юли в Атланта.

Следващият турнир, в който българинът може да покаже наученото от Агаси, е във Виена и стартира на 22 октомври. Той ще играе в австрийската столица за първи път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари