Анатоли Станев: Нека през 2023-а да се сбъднат желанията и мечтите ни!

0
Обръщение на областния управител на Русе по случай настъпващата нова година
Обръщение на областния управител на Русе по случай настъпващата нова година Снимка: Областна администрация - Русе

Обръщение на областния управител на Русе Анатоли Станев по случай настъпващата нова 2023 година:

Уважаеми русенци,

След броени часове ще настъпи Новата 2023-а година. Нека тя ни дари със здраве и енергия за ползотворни дела в името на нашите деца и бъдещето на България. Често краят на годината е и период за равносметка, и поставяне на нови цели. Да не забравяме, че именно ние сме тези, които ще определим дали утре ще бъде поредният ден от календара, или ново начало за едно по-добро бъдеще. Ключът към него са единствено нашите действия точно в този момент и точно тук, а не само очакванията и празните надежди. Да, всеки от нас има нужда от упование в живота си, но предприемайки никакви или грешните постъпки, то рискът да изпаднем в безвремие е прекалено голям. За съжаление страната ни не веднъж е била в подобен период. Нека, почерпили опит от поуките и мъдростта на отиващата си 2022 година, се обединим, да не жалим сили и да бъдем водени в делата си от истински родолюбиви ценности, подчинявайки се на разума, волята и морала.

Нека през 2023-а да се сбъднат желанията и мечтите ни. Нека действеността вземе отново превес над равнодушието, защото така заедно утвърждаваме позитивния образ на България.

Нека бъдем здрави, а във всеки дом да има топлина и уют, а сърцата да бъдат изпълнени с вяра, щастие и надежда в доброто.

Честита Нова година!

С уважение,

Анатоли Станев

Областен управител на област Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    11
    Без уважение
    Аман от оядени глигани в управлението на вилаета.
  • 6
    10
    До скрит гербаджия
    Нунев и компанията му не са на власт в Русе от 2019 г. Е по-добре ли стана? По-гнусно нищожество и некадърник от Пенчо не сме имали.
  • 16
    9
    Да ви ЕПМ за ЧНГ!
    Бе тоя няма ли кой да го изрита от тия добре_платени и нищо_не_правещи синекурни длъжности, че ми писна мазни, оядени педерастки задници да ми се хилят отвсякъде, накъдето се обърна!
  • 15
    8
    Скрит гербаджия
    Тайната е любовната му връзка с Нунев, който стои в сянка и пак и пак лапа по малко! Промяна в Руся няма, а с такива управници няма и да има, гоним Силистра вече! Шумен, Стара Загора, Бургас, минаха и заминаха! Русенската нуневщина е смърт, затихваща индустрия и много пари посока София и село Красен!
  • 11
    7
    Симеон первий от Борово
    Тольо, идим с кифлите ни от Градеж и Борката Българинов на абордаж 2023, ако мъ разбираш - Борката кмет, Вероника областен управител, мойта Надка шеф на полицията, операта и театъра. Аз съм за София, министър или министър председател Бягай със сто
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари