Анатоли Станев: Надявам се да изберем достатъчно компетентни депутати

1
Областният управител на Русе гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак"
Областният управител на Русе гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак"

Областният управител на Русе гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак"

Гласувам, защото съм отговорен към бъдещето на страната. Надявам се да изберем активни и ангажирани народни представители, които да са достатъчно компетентни по значимите за обществото въпроси“, каза областният управител на Русе Анатоли Станев. Той упражни правото си на вот в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура „Йосиф Вондрак“. Там Станев избра да гласува с машина и отбеляза, че процесът е по-бърз отколкото с хартиена бюлетина. Гласуването на днешните предсрочни парламентарни избори отне по-малко от две минути на областния управител.

Той отново призова русенци да излязат и да гласуват през днешния ден, защото именно техният глас е този, който ще определи посоката на развитие на страната ни през следващите години. „Всеки от нас има мнение и позиция и те трябва да бъдат чути. Нека не оставяме бъдещето си в нечии чужди ръце, нека бъдем отговорни към себе си и обществото“, допълни още Станев и посочи, че е време страната ни да се управлява от редовно правителство с ясна визия и приоритети.

В случай на жалби и сигнали от страна на гражданите, до края на изборния ден Областна администрация - Русе ще приема съответните документи както по електронен път на официалния е-mail адрес: [email protected], така и на място в сградата на пл. „Свобода“ 6.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    6
    Граждани
    Дано е гласувал за хора, които ще дойдат и всички некадърници, като него бъдат изритани не от управлението, а изобщо от политиката, а защо не и от града!
  • 8
    5
    Мартин
    Каза крадливия мазен дебелак
  • 3
    4
    сс
    Наркоман ибери ги ти,я сложи Цецо Гербера твоите хора Ицо Полисан яма трябва и читав дилър да имате че не са добре нешата в противен случай!!!
  • 7
    3
    CARIA
    Царя и Станишев са виновни за всичко! Да ги еба!
  • 7
    2
    Pernik
    Изпратете екип в Низофо да снимате изселения как гласоподава. Нали не живее в града?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари