Анатоли Станев: На всички ни омръзна да се превръщаме в пасивни жертви и заложници на порочни схеми!

2

Настоящото правителство създава законови условия за работа и елиминира наложените от миналото административни пречки. Вярно е, че процесът е сложен и отнемащ време, но оттук нататък всичко ще се случва прозрачно

Това заяви областният управител на Русе Анатоли Станев при срещата си с протестиращите от „Автомагистрали Черно море“, които по-рано днес затвориха за близо половин час кръговото кръстовище на ГКПП „Дунав мост“. Станев припомни казаното през вчерашния ден от премиера Кирил Петков, че правителството е готово да плати веднага над 600 млн. лева на пътните фирми. Средствата ще бъдат платени при условие, че другата половина от парите ще бъде разплатена след гаранции и пълна проверка, че са налице реално и напълно извършени дейности. Областният управител коментира, че това е пътят за справяне с корупционни практики от последните 30 години. Той е сигурен, че проблемът ще бъде решен, но са необходими гаранции, че българският данъкоплатец няма да бъде ощетен. „На всички ни омръзна да се превръщаме в пасивни жертви и заложници на порочни схеми, крайно време е самите ние да сложим край на всичко това“, коментира още Станев.

По-късно през деня Станев ще се срещне и с президента на КНСБ Пламен Димитров, който също се включи в протеста. По думите на Димитров над 500 души от дружеството са заплашени да си загубят работата, като други 150 служители вече са напуснали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Мунчо
    Ънътоли, тебе те предложи мутра за областен. Това твоето не е ли също лрескъпна схема?
  • 13
    2
    Гост
    Надяваме се, г-н Анатоли Станев да се срещне със жителите на Мартен, Сандрово и работещите в индустриален парк, зона ТЕГРА и Свободна зона Русе на протеста днес от 18 часа, а не само с протестиращите, ремонтирали автомагистрала „Тракия” и президента на КНСБ. Все пак е областен управител на Русе!
  • 8
    1
    Гражданите
    Казва го най порочният и корумпиран гражданин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари