Анатоли Станев: Още избистряме решението за тапите на "Дунав мост"

1
Областният управител на Русе не изясни кога ще бъдат предприети някакви конкретни мерки по въпроса със задръстванията
Областният управител на Русе не изясни кога ще бъдат предприети някакви конкретни мерки по въпроса със задръстванията Видео: Русе Медиа

Проблемът за тапите на пътя Мартен - Русе още се обсъжда

Това стана ясно отговор на областния управител Анатоли Станев на журналистически въпрос. Той заяви, че ще го коментира, когато администрацията е готова със заключенията на всички държавни и местните власти, предаде Русе Медиа.

Сега все още няма какво да ви кажа в конкретика, докато не сме изчистили подробностите около вземане на решение. Имахме няколко работни заседания – всички държавни органи, както и тези на община Русе и с участие на кметовете на засегнатите населени места. Като избистрим решението на въпроса, ще направим нарочен брифинг заедно с тях“, заяви лаконично Станев.

Така на практика не стана ясно кога във времето ще бъдат предприети някакви конкретни мерки по въпроса със задръстванията, които сутрин и вечер създават хаос и невъзможност за придвижване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    До 13 русенец
    Освен клаксоните, тъпите моторджии, тази нощ към 3:30 в иначе тихия ни квартал сметосъбиращ камион се беше "набримчил" и събуди всички живущи! До кога ще ни стресират посред нощ тези наглеци? КМЕТЕЕЕЕЕЕ!!!
  • 8
    13
    русенец
    Минава полунощ. Клаксони на тъпи каруцари огласят половината град. Отмъщават си на обикновените граждани, че нямаме държава. Къде е оня педал, който днес жалеше катаджиите, че при 40 градуса жега стоят с дълъг панталон на слънцето? Сета не е 40 градуса, може и по къси гащи да глобят, а и да арестуват някой и друг тираджия за дребно хулиганство, пък следващите да знаят да не правят глупости.
  • 3
    12
    РУСЕНЕЦ
    Ало, вие сте пълен ташак.Как ще ги харчите тия пари,като не ви отиват.
  • 14
    11
    Русенлия
    Тоя безполезен дебел тюфлек дето се води областен не е ли вече време да го разкарат?
  • 9
    10
    n/a
    Браво на журналистката, продължавайте с подобни въпроси към дебилните калинки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари