Американски танкове преминават по жп линията в Русе

13
Военната техника включва 11 машини М1 Abrams (Ейбрамс) – американски основен боен танк от последно поколение, и един танков влекач. Конвоят се охранява от военна полиция
Военната техника включва 11 машини М1 Abrams (Ейбрамс) – американски основен боен танк от последно поколение, и един танков влекач. Конвоят се охранява от военна полиция Снимка: Русе Медиа

Американски танкове преминават по жп линията в Русе на път към Румъния

Военната техника включва 11 машини М1 Abrams (Ейбрамс) – американски основен боен танк от последно поколение, и един танков влекач. Конвоят се охранява от военна полиция, информира Русе Медиа.

Танковете са част от формирование от Сухопътните войски на САЩ, които участват в съвместната българо-американска подготовка „Joint Training“ на учебния полигон в Ново село. Съвместната подготовка се провежда от януари до юни тази година в рамките на планираните учения на българската армия в страната и чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    До 8
    Ти пази ауспуха,да не го изтрещи някой черен танкист!
  • 9
    12
    Аз
    безобразие, затова ли психаря идва в европа, да всява смут и боеве, а той ще си гледа алцхаймера вкъщи, най-добре е да си го приберат и да не излиза през хората, щото резилът на краварите е голееееем и да си взимат танковете
  • 2
    11
    Еди кой си
    Ще сърбаме май скоро попарата на Бай Дън, ама като сме си избрали американски подлоги, като Просто Киро и приятелката му Асена Василева така ще е! Всеки народ си заслужава съдбата!
  • 0
    10
    на Бай Съби Кемафа Авера
    Аферим Кемафе. И мръсните натовски пишлемата да ги... и после до стената
  • 0
    9
    999
    tva e novina :P
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари