Американска софтуерна компания отваря офис в Русе

3

Ментормейт е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, Минесота, където е и основният офис.

Освен там има офиси в София, Велико Търново, Пловдив и Варна. Разраства се с бързи темпове, като до момента в българските офиси работят 320 човека.

Компанията предлага цялостни софтуерни решения, базирани на .NET, LAMP, Java, Android, iOS, Front-end и QA технологиите. Специалистите в Ментормейт се занимават с разработката както на мобилни, така и на уеб приложения. Те работят по разнообразни проекти, както дългосрочни, така и краткосрочни. Клиентите на Ментормейт са изцяло на американския пазар, като някои от тях са едни от най-голeмите и иновативни компании в САЩ (няколко от Fortune 500).

Ментормейт е в процес на откриване на офис в Русе и търси подходяща сграда, която да покрива стандартите на компанията. В близките месеци ще бъде официалното откриване на Ментормейт Русе

Ментормейт е първата софтуерна фирма с офиси в 5 града на България. Започнато е наемане хора в Русе с пълна сила, като най-"горещи" позиции за момента са Senior Front-end и Senior .NET developers, QAs

Изборът на Русе е след внимателно проучване. Моделът на Ментормейт може да бъде успешен в крайдунавския град

Ментормейт се развива експлозивно. В момента вече в компанията работят 320 човека, като още 15 ще започнат до началото на септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари