Амбър Хърд не може да плати 10,4 милиона долара обезщетение на Джони Деп

0
Според адвоката ѝ, Амбър Хърд е "очернена като дявол" от юридическия екип на Джони Деп
Според адвоката ѝ, Амбър Хърд е "очернена като дявол" от юридическия екип на Джони Деп Снимка: AFP / Getty Images

Според адвоката ѝ, Амбър Хърд е "очернена като дявол" от юридическия екип на Джони Деп

"Амбър Хърд "въобще не може" да плати 10,4 милиона долара обезщетение на бившия си съпруг Джони Деп, за това, че го е наклеветила в пресата, както определиха съдебните заседатели", каза адвокатът й, цитиран от АФП.

Джони Деп победи в процеса, макар и съдебните заседатели да стигнаха до заключението, че двете звезди са се клеветили взаимно, съобщи БТА.

Адвокат Илейн Бредехофт даде този отговор на въпрос на телевизия Ен Би Си. Според нея Амбър Хърд е "очернена като дявол" от юридическия екип на Джони Деп. Тя уточни, че ще обжалва решението.

Съдебните заседатели взеха единодушно решение, че Амбър Хърд е разпространявала лъжливи декларации, в които се е описвала като жертва на домашно насилие със "злонамереност", макар и в текста да не е споменала бившия си съпруг.

Съдът във Феърфакс намали определената сума до разрешения максимум в щата, което сведе дължимото от Амбър Хърд до 10,4 милиона от първоначално определените 15 милиона долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари