Аматьор потроши рядък модел "Ламборджини" на тест драйв в София

1
Аматьор потроши рядък модел "Ламборджини" на тест драйв в София
Видео: YouTube
Рядък модел Lamborghini бе разбит по време на тест драйв в София, става ясно от разпространено в YouTube видео, пише DNES.bg. Катастрофата е станала със скорост от около 200 км/час, но за щастие, тежко пострадали при инцидента няма.

Инцидентът е станал тази събота на „Цариградско шосе“ в района на Интер Експо Център. Посочва се, че колата е била управлявана от аматьор, който опитал да изпревари движещо се с около 200 км/час Porsche Turbo. В резултат на високата скорост шофьорът загубил контрол над колата и се забил в предпазните мантинели.

В автомобила е имало двама души, които са се отървали без сериозни наранявания. Колкото до спортната кола, тя е пострадала доста тежко. Автомобилът е изключително рядък - Gallardo Nera, като е участвал в рекламна кампания на тунинг шоу в София. Той е бил предоставян за тест драйв на посетителите на шоуто срещу скромна сума, сочи информацията в сайта за видео споделяне.

Lamborghini Gallardo Nera е произведен в къса серия от само 185 екземпляра. Моделът дебютира на автосалона в Париж през 2006 година, като се задвижва от V10 двигател с мощност 520 к.с. Колата ускорява до 100 км/час за 4 секунди и развива над 300 км/час.

Преди четири години в София бе разбира друга суперкола - Ferrari California. Автомобилът също бе част от рекламна кампания, като заради висока скорост се заби челно в насрещно движещ се багер.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари