Ама много го е страх!

2
Баце предупреди дебилчетата в „Армеец“, че четвъртък или петък ще излезе нов компромат тип „Костинброд“
Баце предупреди дебилчетата в „Армеец“, че четвъртък или петък ще излезе нов компромат тип „Костинброд“ Снимка: вестник Дума

Баце предупреди дебилчетата в „Армеец“, че четвъртък или петък ще излезе нов компромат тип „Костинброд“.

Той си знае, че няма да му се размине, затова подготвя матриялът предварително. Като им втълпи в промитите мозъчета, че това са лъжи, те като зомбита ще викат „лъжи, лъжи“ и изобщо няма да се замислят. Още повече, че след като се са хванали на хорото ГЕРБ, са се компрометирали и вече нямат избор, освен да играят докрай….до разтуряне на седянката.

Всъщност „Костинброд“ го помним всички. Това, че прокуратурата и съдът са ваши и нямаше наказани, също го помним. Помним подготвените бюлетини. И сега вероятно същото ще го правите. И ще бъдете безогледни. Но ви е страх, ама много ви е страх. Защото сте в капана на собствената си некадърност и продажност. Защото, ако не бяхте толкова нагли в кражбите и бяхте позволили на народа да оцелява, можехте и да изкарате някоя друга годинка още. Но сега вече картите са раздадени. ВИЕ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ! И е време на 26 да ви погребем завинаги.

И всъщност вече няма значение още някой компромат. Такова пренасищане с престъпления ви се получи, че нищо не може да ви спаси. Защото може и да събрахте зависими от вас служители в „Армеец“, но излезте на улицата и пребройте ТЕЗИ, КОИТО ВИ МРАЗЯТ! Вижте дори тези, които зорлем превърнахте във фенове на БСП, само и само да се махнете вие с крадливите си ръчички и изгладени мозъци!

Страхувайте се!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари