Алла Пугачова се завърна в Русия

0
Съпругът ѝ Максим Галкин, който е признат за чуждестранен агент в Руската федерация, не е бил с нея
Съпругът ѝ Максим Галкин, който е признат за чуждестранен агент в Руската федерация, не е бил с нея Снимка: wikipedia.org

Съпругът ѝ Максим Галкин, който е признат за чуждестранен агент в Руската федерация, не е бил с нея

Певицата Алла Пугачова е пристигнала в Русия. Това съобщи Telegram каналът Baza, позовавайки се на свой източник, предаде Фокус.

"Тя влезе в страната тази вечер [2 ноември] през граничния пункт в Псковска област. Тогава Пугачова се качи в черна [Тойота] Camry и потегли", твърдят журналистите.

Според тях Пугачова се е върнала в Руската федерация сама: съпругът ѝ, стендъп комикът Максим Галкин, който е признат за чуждестранен агент в Руската федерация, не е бил с нея.

Галкин и съпругата му напуснаха Русия и отлетяха за Израел през октомври 2022 г. След това комикът беше включен в регистъра на чуждестранните агенти за извършване на политическа дейност за сметка на чужди източници на финансиране, включително украински.

Наскоро се появи информация, че Пугачова и Галкин са напуснали Израел. Последният отлетя за Кипър, но до днес нямаше точна информация къде е жена му. Имаше слухове, че Пугачова е отишла на пътешествие със съпруга и децата си, но нейният концертен директор не потвърди тази информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    1
    ХАХАХАХАХА
    Фалшиви рушлямски "новини"! Раша е омреала! АМИН!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари