Алена Щерк три пъти се е оплаквала в полицията за конфликти с бившия си

1
Последната й жалба е от 11 април когато се оплакала, че Виктор Спига не е върнал колата й, както са се разбрали
Последната й жалба е от 11 април когато се оплакала, че Виктор Спига не е върнал колата й, както са се разбрали Снимка: Фейсбук

Това сочат данни, изнесени от СДВР

Във връзка със запитвания и проявен медиен интерес дали Алена Щерк е подавала сигнали в полицията за упражнявано срещу нея насилие, СДВР уточнява следното:

На 02.02.2022 г. в Трето РУ е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена -  обяснила, че е притеснявана от бившия си приятел. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предупреден. Потърпевшата е поканена да подаде жалба в районното управление, което не се е случило.

На 11.02.2022 г. на тел. 112 е получено съобщение от 47-годишна жена за скандал между нея и бившия й приятел. Сигналът е насочен към Шесто РУ. При посещението на адреса от екип на районното управление мъжът не е открит, не са установени данни за физическо насилие. Жената отново е поканена да подаде жалба, но тя не се е явила в районното управление.

На 11.04.2022 г. в Седмо РУ Алена Щерк заявява, че бившият й приятел не е върнал в определения срок личния й автомобил, който тя доброволно му е дала да ползва. По случая е образувана преписка и материалите са изпратени в прокуратурата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари